BRUNOTTI AT THE GAMES

De Rio de Janeiro ervaringen van Brunotti’s PR manager Anouk van Haaster

Afgelopen maand reisde ik niet zomaar naar het eerste de beste event en land; Ik vertrok voor een maand naar Rio de Janeiro - Brasil voor de Olympische Spelen. Toen ik dit hoorde was ik uiteraard super stoked. Ik als reis- en (board)sportliefhebber mocht naar De Spelen in Rio voor de PR uitrol en social media van Brunotti? Whoohoe, a dream!! 

Dorian en Lilian
Als all board sports merk waren wij onder andere aanwezig om de Olympische helden Dorian van Rijsselberghe en Lilian de Geus aan te moedigen.

Lilian en Dorian zijn windsurfers in de RS:X discipline en droegen tijdens deze races de technische gear van Brunotti. Beide windsurfers behoren tot het Brunotti RDP – Rider Developed Products team. Samen met Riders als Lilian en Dorian en de Brunotti ontwikkelaars creëren we de beste producten voor all board sports. Voor deze Spelen ontwikkelden we, samen met en voor Dorian en Lilian, een speciaal harnas, wetsuit en boardshort. Vele test- en verbetersessies hebben er toe geleid dat beide atleten met de best mogelijke producten konden varen. 

Vanuit het Holland Heineken House heb ik de races van dichtbij meegemaakt op groot scherm. De vibe die in het Holland Heineken House hangt is niet te omschrijven. Opzwepend en tropisch maar toch met een heerlijk Hollandse nuchtere ondertoon.  Iedereen is daar maar met twee doelen: sport en feesten. Laat ik daar nou net van houden!  

En wat ben ik trots op Lilian en Dorian! Dorian won na zijn grote succes in Londen voor de tweede keer Olympisch goud. Net als 4 jaar geleden was hij al zeker van een gouden plak voor zijn afsluitende medal race. Lilian is tijdens haar eerste Olympische Spelen nét naast het podium geëindigd en heeft de vierde plek behaald. Op naar De Spelen in Tokyo, dat belooft veel moois!  

Holland Heineken Beach house
In het Holland Heineken House droegen de crew-leden onder andere een collectie die speciaal in samenwerking met Heineken en Brunotti is ontworpen. Naast Lillian en Dorian waren er dus meer mensen aan het shinen. Super om al deze enthousiastelingen in de beachy-look van Brunotti te zien.

Om het Holland Heineken House om te toveren tot een echt beach house, reisde ik samen met ons grootste SUP board naar Rio; de Boombastic. Menigeen, ja ook Dorian, heeft zich op dit board vermaakt! 

SUP & Longboard clinics op Ipanema
Wat wij als Brunotti in Rio ook hebben gedaan, is mensen meenemen om te gaan boarden! Vanuit het Holland Heineken House enthousiasmeerden de twee board sport guys Bob en Tobias mensen om mee te gaan on board! Brunotti heeft als doel om de verschillende soorten board sports toegankelijk te maken voor iedereen. Mede dankzij Brunotti konden de bezoekers van het Holland Heineken House, naast het sport kijken en biertjes drinken, zelf ook lekker sporten. Wij organiseerden namelijk dagelijks SUP – Stand Up Paddle en Longboard clinics. Zelf ben ik natuurlijk ook een paar keer mee gaan suppen. De zonsondergang tijdens zo’n sessie was adembenemend. Wat een vette uitzichten!

Voor meer prachtplaatjes, kun je ook een kijkje nemen op de Instagram van Brunotti.

 

Rio
Wat een stad! Immense vergezichten, een overload aan palmbomen, apen, dikke golven en rijen wolkenkrabbers. Een stad vol contrasten; het ene moment rij je met de taxi langs luxe restaurants, grote futuristische flatgebouwen en vrolijk beachvolley ballende mensen gekleed in Brazilian style bikini’s. Het andere moment zit je achterop een shabby scootertje en rij je door de favela; heerlijke etensgeuren, mensen zittend op de straat voor zich uit starend, prachtige muurschilderingen, live muziek. Maar helaas bovenal armoede in de favela’s.  

Mijn fotodagboek oftewel Instagram vertelt je meer.

Mijn travel-buik is weer gevuld boordevol - sport - inspiratie en mooie herinneringen. Dankjewel atleten, Rio, Holland Heineken House en natuurlijk Brunotti!

www.brunotti.com

Credits: Tobias BuijsWINACTIE

Wil jij kans maken op een zelf samengestelde bikini van Brunotti? She mag er drie weggeven uit de Mix & Match collectie! Hoe tof is dat? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Brunotti en stuur een privébericht naar de She Facebook met daarin je motivatie. Wie weet mag jij binnenkort je eigen bikini samenstellen! Kies een top, een bikinibroekje en combineer zolang de voorraaad strekt. De winnaar wordt 30 september bekend gemaakt via de Facebookpagina van Shemagazine.