SHE MAGAZINE ZOEKT EEN STAGIAIR!

She Magazine zoekt een stagiair vanaf februari 2017

Wil jij ervaring op doen in de journalistiek? Vind je het leuk om te schrijven, fotograferen en online media te beheren? Kom dan stage lopen bij She Magazine. She is hét digitale platform voor jonge, sportieve vrouwen, die alles willen weten over sport, health, fun en fashion.

Het platform komt iedere twee maanden met een digitaal magazine, maar heeft ook een website, een Facebookpagina, en een Instagramaccount. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich niet alleen met het magazine bezig te houden, maar ook met alle digitale kanalen. Het leuke van She is dat je, omdat we met een klein team zijn, van alles mag doen en veel mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen. Niet alleen als journalist, maar ook als online redacteur.


Je zal je bezig houden met het schrijven van redactionele stukken, het houden van mooie interviews en het onderhouden van de sociale mediakanalen. Het betreft een stage van 32 tot 40 uur per week voor een periode van 3 tot 7 maanden. Eventuele opties zijn natuurlijk te overleggen! She Magazine bevindt zich in Utrecht.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Karin Gielen, door te mailen naar k.gielen@333media.nl of te bellen naar 06-43963395.