DEZE SPORTACCESSOIRES MÓET JE HEBBEN

Als het op sporten aankomt hullen we ons graag in de meest hippe sportkleding, want soms is het best fijn er een beetje fashionable uit te zien tijdens een work-out. En vergeet hierbij vooral de accessoires niet. Met de volgende items maak je je outfit helemaal af en ze maken het sporten net een beetje leuker!

1. Sporthorloge
Natuurlijk zijn er verschillende apps waarmee je je in het zweet kunt werken, denk aan Runkeeping, 7 minute workout en Nike+ training club. Maar daarvoor heb je wel een telefoon nodig en dat is niet altijd even handig tijdens een work-out. Om toch op de hoogte te blijven van je hartslag, tijd en calorieën kun je voor een koopje een sporthorloge aanschaffen! Bijvoorbeeld deze sport watches van Apple.

Horloge Apple
Kleur: diverse
Prijs: vanaf €339,-
Winkel: Apple

2. Waterfles
Tijdens een sportsessie is het belangrijk gehydrateerd te blijven. Je zweet veel en verliest daarmee veel vocht. Ondanks dat je misschien geen dorst hebt, presteer je toch beter als je water drinkt. Je voorkomt hiermee ook spierproblemen, dus pak er vooral een waterfles bij! Mooie flessen die je kunt gebruiken bij sporten als yoga, pilates of gewoon in de sportschool zijn deze van Sigg, Nike of Rucanor.

Waterfles Sigg
Kleur: Roze, zwart, rood, blauw, groen
Prijs: €19,95
Winkel: Sigg

Hardloophouder Rucanor
Kleur: Grijs, zwart of wit
Prijs: €2,99
Winkel: Rucanor

Bidon Nike
Kleur: Roze, zwart
Prijs: €10,99
Winkel: Bol.com

3. Sportband voor je bezittingen
Wil je toch graag je telefoon of persoonlijke bezittingen meenemen als je gaat sporten? Dan kun je kiezen voor een sportband van Nathan. Deze band maakt het mogelijk dat je alles veilig kunt opbergen tijdens je work-out.

Nathan hipster waist belt
Kleur: Zwart, turquoise, grijs en roze
Prijs: €24,99
Winkel: Nathan

4. Springtouw
Wist je dat 10 minuten touwtje springen gelijk staat aan 45 minuten hardlopen? Daarnaast is touwtje springen een full body work-out, dus je maakt je hele lichaam er blij mee. Deze springtouwen zijn van Rucanor en .. en ze maken iedere work-out leuk!

Springtouw Rucanor
Kleur: Bruin leer
Prijs: €16,99
Winkel: Rucanor

Springtouw Nike
Kleur: Geel of rood
Prijs: €18,0
Winkel: Nike

Dus waar wacht je nog op? Pak je laptop erbij en bestel deze musthaves, want dat ze handig zijn, dat is zeker!