WINACTIE: 2X GOOD FOOD BOOK!

Hij is nét uit: de derde editie van het Good Food Book. Een mooi boek met pagina’s vol recepten van bekende foodies en chefs, smullen! She mag er twee weggeven, dus waar wacht je nog op? Kijk snel wat de voorwaarden zijn.

Je steunt een goed doel
Het Good Food Book is niet alleen leuk om te krijgen, maar bij aanschaf van zo’n boek steun je ook nog eens een goed doel. Uitgeverij FDBCK doneert namelijk voor ieder verkocht boek veertig schoolmaaltijden aan kids op school in het arme Malawi, Afrika. Sinds 2015 heerst er extreme droogte in het zuiden van Afrika waardoor miljoenen mensen te weinig voedsel hebben. In Malawi heeft de hongersnood zelfs zo’n 6,5 miljoen mensen getroffen. Dat je met aanschaf van zo’n boek veertig maaltijden schenkt aan kinderen is natuurlijk een prachtig gebaar. Dus mocht je het boek nét niet winnen, kun je hem altijd kopen voor jezelf of als cadeau geven aan iemand anders. Leuk voor de aankomende feestdagen!

Het Good Food Book
Het boek staat vol recepten van vijftig bekende chefs en foodies! De maaltijden zijn gemaakt van verse ingrediënten die meestal ook nog super gezond zijn. Ideaal voor de fitgirls onder ons dus. Je leest wat bekende foodies voor hun vrienden bereiden of wat een chefkok maakt voor het gezin. Wat voor recepten je kunt verwachten? Denk aan een pizza mozzarella van de bekende chefkok Ron Blaauw, eggs benedict van Martijn Krabbé of een grote en smakelijke hamburger van kok Julius Jaspers. Hmmm…

Hoe doe je mee met de winactie?
Om een van deze prachtige, culinaire boeken te winnen doe je het volgende:

                  - waarom je het boek wil winnen en;
                  - voor wie je de gerechten gaat bereiden

De winnaars worden 25 november bekend gemaakt via de She Facebook.