CREABEA: VERZIN JE EIGEN PARFUMNAAM

Vind jij een lekker luchtje ook zo belangrijk? Vaak doen bepaalde geuren ons herinneren aan vroegere tijden, waardoor je dat ene moment weer even herbeleeft. Ben Gorham, de ontwerper van het parfummerk BYREDO draaide dit om en bedacht een uniek concept om het tienjarig bestaan van het merk te vieren: geef deze geur zélf een naam!

De naam van het parfumlabel BYREDO stamt af van de woorden by redolence, wat in onze taal ook wel ‘verbinding tussen geur en emoties’ betekent. Volgens Ben Gorham is zijn nieuwe concept de ideale samenwerking; mensen hun eigen verhaal laten verzinnen. Bij het parfumflesje ‘BYREDO Unnamed’ krijg je dan ook een blad met losse letters die precies in dezelfde typografie geschreven zijn als zijn voorgaande exemplaren, zodat je zelf - lekker creatief - de titel kan bedenken.

De naam
Natuurlijk kun je kiezen voor een zelfbedacht woord of een naam die je bij het flesje vindt passen, maar je kunt ook gaan voor een jeugdherinnering, een belangrijke datum of de naam van een bijzonder persoon uit je leven.

De geur
Het parfumflesje bevat onder andere roze peper, terpentijn, hars uit dennenbomen, viooltjes, iris en een beetje gin. Dat klinkt als een aantrekkelijk luchtje vind je niet? Lekker fris en van deze tijd!

Uniseks
Wat het nog origineler maakt is dat het luchtje ontworpen is voor zowel mannen als vrouwen. Dus mocht je nog een cadeau zoeken voor je vader, broer of opa; geef ze een Unnamed parfumflesje en zet ze aan het werk!

Het flesje is te koop voor €98,00.