ZO BEN JE KLAAR VOOR 2017!

De heilige nachten zijn begonnen. Het is alweer tweede kerstdag en dus tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe jaar. Ook is dit een goede gelegenheid eens terug te kijken op het afgelopen jaar. She vertelt je hoe je met volle vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet gaat!

Last year
Kijk eens terug op het afgelopen jaar. Wat had je graag anders willen doen? Welke doelen heb je behaald? Daarnaast kun je bekijken of je wel genoeg uitdaging hebt gehad in de dingen die je hebt gedaan. Het is altijd handig deze dingen op te schrijven zodat je na een aantal jaar precies ziet welke stappen je in je leven hebt doorlopen.

Wat heb je nu?
Vervolgens kun je stil gaan staan bij wat je nu hebt. Wat gaat goed en wat niet? Is er misschien iets waar je afscheid van moet nemen? Of zijn er mensen die je wat vaker wilt gaan zien, die je nu weinig spreekt? Allemaal dingen die je op kunt schrijven zodat je af en toe eens kan kijken hoe het er voor staat.

Blijf dromen
Het is nooit verkeerd om te blijven dromen. Wat wil je bereiken dit jaar en hoe ga je dat doen? Dit kan natuurlijk een lichamelijk- of gezondheidsdoel zijn, maar ook op sociaal gebied of op de werkvloer kun je goede doelen stellen. Maak een lijstje met je grootste dromen en probeer te kijken of je ze kan verwezenlijken.

Laat het nieuwe jaar maar komen, you’re ready to go!