ZO KOM JE UIT DIE WINTERDIP; 5 TOFFE EVENTS IN FEBRUARI

De maand februari… Tja, wat kun je daarover zeggen? Behalve dat het meestal een ijskoude, donkere wintermaand is, valt er ook nog eens weinig te beleven. Kerst en oud en nieuw liggen al even achter ons, tijd om ook deze maand weer wat te plannen dus. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 events?

1. Sonic Acts Festival
Een festival met een grote focus op hedendaagse en historische ontwikkelingen in de kunst, wetenschap, technologie en muziek. Het is een internationale conferentie waar je verschillende voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en films kunt bijwonen.
Wanneer: 1 t/m 26 februari
Waar: Amsterdam
Lees hier meer.

2. Foute Carnavalsparty van Q-music
Natuurlijk mag een carnavalsfeestje niet missen deze maand. Ga bijvoorbeeld voor de Q-music Foute Carnavalsparty in Brothers! Trek je gekste outfit aan, want hoe fouter, hoe beter. Voor €12,50 heb je al een kaartje.
Wanneer: 6 tot 7 februari
Waar: Bunnik
Lees hier meer.

3. Ice Amsterdam
Je kunt er al heen vanaf november, maar de laatste dagen van de schaatspret op het Museumplein zijn aangebroken. Voor slechts €6,00 mag je de schaatsbaan op! Met wie schaats jij straks over het ijs?
Wanneer: tot en met 5 februari
Waar: Amsterdam
Lees hier meer.

4. Irish pub festival
Deze maand zal voor de 23e keer het Irish Pub Festival zich in Deventer afspelen. Bands uit het binnen- en buitenland spelen Ierse muziek in diverse pubs. Hoe leuk! Neem je vriend of een vriendin mee en ga er lekker voor zitten met een biertje in de hand.
Wanneer: 3 en 4 februari
Waar: Deventer
Lees hier meer.

5. Sieradenbeurs
Een event in het Noorden van het land, voor iedereen die dol is op sieraden! Heel veel standhouders presenteren hun aanbod van sieraden, kralen en materialen. Ze hebben zelfgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, maar ook verschillende aanbiedingen. Woehoe! Kaartjes zijn slechts €5,00.
Wanneer: 11 en 12 februari
Waar: Joure
Lees hier meer.