7 SPORTOEFENINGEN VOOR TUSSENDOOR

Heb je geen tijd om te sporten of heb je na een lange dag werken geen zin meer om nog het huis uit te gaan voor een blokje om? Je kan ook kleine sportoefeningen doen tussendoor, op je werk of als je thuis bent! She geeft je een aantal oefeningen en tips! 

1. Beweeg tijdens het wachten
Als je toch nog lang moet wachten voor je bus, tram of trein eraan komt kan je net zo goed een stukje gaan lopen! Je krijg het er warm van en lopen is gezond.

2. Dansend stofzuigen
Doe je oortjes in bij het stofzuigen van je huis en ga lekker los op de muziek!

3. Squats op het toilet
Doe eerst 10 squats voordat je op het toilet gaat zitten om je billen en bovenbenen te trainen.

4. De trap op en af lopen
Neem al je spullen die je nodig hebt van boven een voor een mee in plaats van alles in één keer. Dan moet je vaker de trap op en af en ben je dus veel in beweging!

5. Justdance op de Wii
Heb jij thuis een Wii staan? Dan moet je dit zeker doen! Justdance is het perfecte spel om veel in beweging te zijn en ook nog eens lol te hebben met je familie of vrienden.

6. Benen trainen achter je bureau
Trek een been gestrekt omhoog, houd dit voor tien seconden vol en laat hem dan weer zakken. Doe dit vijftien keer per been per dag. Zo train je je benen terwijl je aan het werk bent!

7. Zittend je billen trainen
Span je billen voor tien seconden aan, neem dan tien seconden rust. Doe dit ongeveer zes keer in de ochtend en in de middag. Zo train je je bilspieren op je werk!