EEN MUST VOOR DE ZOMER: JAYBIRD X3 WIRELESS SPORT HEADPHONES

Muziek. We worden er continu mee omringd en kan van de meest normale situaties iets bijzonders maken. En al helemaal tijdens het sporten! Opeens is datzelfde stukje hardlopen door de wijk niet meer zo saai, of fiets je met plezier nog een paar kilometer extra. Het geeft je een confidence boost en maakt de wereld om je heen kleurrijker. Totdat je verstrikt raakt in alle snoertjes en je je oortjes in een klap uit je oor rukt. Auw! Wat zijn wij even blij dat we jullie kunnen vertellen dat Jaybird, de pionier in premium wireless sport-headphones, nieuwe draadloze oordopjes heeft gelanceerd - en dat wij deze ook nog eens voor je hebben mogen testen!

Wij van She, lucky birds die we zijn, mochten als een van de eersten kennis maken met de nieuwe Jaybird X3 Wireless Sport Headphones. Tijdens een door Jaybird georganiseerd launch event kregen wij de mogelijkheid om mee te doen aan een (best wel zware) trail-run clinic, waar we ze gelijk op de proef konden stellen. Deze nieuwe generatie draadloze in-ears hebben geen kabel en audio jack nodig, zijn zweetbestendig en werken met Bluetooth 4.1. Tijdens het rennen merkte ik direct de voordelen. Geen last van klapperende draadjes die de kwaliteit van je muziek verpesten want; die zijn er niet! Daarnaast hebben de in-ears een universele en perfecte pasvorm. Jawel ladies jullie lezen het goed: EIN-DE-LIJK oordopjes die niet uit onze oren vallen – hoe groot of klein ze ook zijn ;)! Ook fijn: ze hebben een nog betere sound dankzij de aanpasbare audio-opties via de MySound-App. Personaliseer het helemaal naar je eigen smaak! Zeker nu de zomer voor de deur staat zijn de Jaybird X3’s een must; altijd met een muziekje en frisse zin naar de sportschool! 

Liever fietsen?
Ook vrouwen die graag fietsen of wintersporten zullen dolenthousiast zijn over het nieuwe design. Doordat de headphones een stuk kleiner zijn, zijn dit de eerste oortjes binnen de X-Series die onder een helm gedragen kunnen worden. Ook niet geheel onbelangrijk: de draadloze oordopjes zijn beschikbaar in twee kleuren Blackout (zwart) en Sparta (wit), beide met metalen accenten en zullen zo altijd met je outfit matchen!

Hebben?
Net zou enthousiast geworden als wij? De Jaybird X3 Wireless Sport Headphones zijn per direct beschikbaar via Bol.com voor de retailadviesprijs van 129 euro. De MySound-App is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Ga voor meer informatie naar jaybirdsport.com of volg ze op Facebook en Instagram.