THE YOUTUBE FILES: TONE IT UP

Lang leve YouTube! Dankzij deze fijne site kun je jezelf niet alleen oneindig lang entertainen met een heleboel filmpjes, maar ook je woonkamer in een sportschool veranderen. Maar naar wie moet je dan kijken? Wij gaan voor jou op zoek naar de leukste YouTube-kanalen met workouts waar je ook echt wat aan hebt. Deze keer: Tone It Up.

Bikini body

Met Tone It Up heb je niet de gezelligheid van 1, maar van 2 virtuele trainers! Karena en Katrina maken filmpjes met oefeningen voor alle vrouwen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het strakker maken van hun lichaam (of bepaalde lichaamsdelen). En dat doen ze niet op de minste locaties, want deze twee dames doen hun oefeningen met regelmaat op de mooiste stranden, waardoor je je helemaal in zomerse sferen waant. Als je ze bezig ziet met hun afgetrainde lichamen weet je ook meteen weer waar je het voor doet: die bikini body. Zo motiveren ze je ook meteen om er extra hard voor te gaan!


Tone it up!

Wat je allemaal op het kanaal kunt vinden? Tone It Up heeft allerlei filmpjes van verschillende lengtes, met een heldere uitleg van de oefeningen én twee opgewekte dames. Je vindt er voornamelijk cardio en HIIT workouts, maar kunt er ook terecht voor wat yoga en stretching. De meiden hebben zelfs een speciale bikini-serie, die je helemaal klaarstoomt voor de zomer. Daarnaast hebben ze nog veel meer filmpjes met extra tips rondom voeding, fitness en nog veel meer. Ook leuk om te kijken dus als je niet per se op zoek bent naar een workout, maar wel wat extra motivatie of inspiratie kunt gebruiken.


Voor als je weleens wat anders wil doen: een boxing HIIT workout. Daar ga je wel van zweten!


Een summer body full workout-routine in 7 minuten? Yes please!


Extra handig nu de zomerperiode eraan komt. Een workout die je op vakantie kunt doen.