THE YOUTUBE FILES: DANCE FITNESS

Lang leve YouTube! Dankzij deze fijne site kun je jezelf niet alleen oneindig lang entertainen met een heleboel filmpjes, maar ook je woonkamer in een sportschool veranderen. Maar naar wie moet je dan kijken? Wij gaan voor jou op zoek naar de leukste YouTube-kanalen met work-outs waar je ook echt wat aan hebt. Deze keer: Dance Fitness with Jessica!

Dance Fitness
The Youtube Files is terug van weggeweest! Met deze keer een iets anders dan anders: Dance Fitness it is! Ervaren dansdocent Jessica inspireert en motiveert mensen om een positieve draai aan het leven te geven. Met haar oefeningen en danspasjes maakt ze het sporten écht leuk! Haar grote tip: dans zo’n 4 keer per week voor minimaal 45 minuten mee om het beste resultaat te krijgen. Consistentie is het allerbelangrijkst!

Wat laat ze zien?
Ze showt je simpele tot wat ingewikkeldere danspasjes en voert dit op in een hoog tempo. Het zal je dan ook zeker wat moeite kosten, perfect dus om je uithoudingsvermogen te testen! Dans mee op de welbekende top 40 liedjes of ga voor oefeningen die een bepaald aspect van je lichaam trainen. Billen, abs en noem het maar op. Fitness is nog nooit zo leuk geweest!


Dance Fitness in combinatie met dit up-tempo nummer geeft je ontzettend veel energie. Let's go!


Train je buikspieren op Jason Derulo’s 'Trumpets'; heerlijk meeblèren terwijl je ook nog een beetje spieren kweekt.


En laten we ten slotte ook onze billen niet vergeten met de Booty Bounce Pop Challenge van Jessica. Good luck!