Alle edities

Geen foto

She Magazine #10

Ga er lekker voor zitten, want het nieuwste magazine staat nú online! Voor dit nummer gingen wij het gevaar aan op quads en proberen wij de nieuwe Apple Watch Nike + uit. Ook interviewden wij Nederlands kampioen Nancy van de Ven en hebben we een aantal dagen niet gegeten om Fittergy sportvasten te testen!

16 artikelen
Geen foto

She Magazine #9

Het is weer lente en tijd om heerlijk weg te zakken in een nieuwe She Magazine. In She #9 nemen we een kijkje bij de knappe mannen van het basketbalteam uit Rotterdam en lees je over het leven van fitgirl Suzanne Brummel. Kom erachter welke healthy festivals jij deze zomer moet bezoeken en ontdekt alles wat je moet weten over bossabal! Dus neem plaats en enjoy de nieuwe She #9. Veel leesplezier!

19 artikelen
Geen foto

She Magazine #8

Nu we weer in de kou zitten, is het hoog tijd voor een verse She Magazine waar je lekker mee op de bank kunt kruipen. Laat je verwarmen door de knapste dansers, leer danser en acteur Juvat beter kennen (en kom erachter of hij een carrière als stripper ziet zitten) en neem een kijkje in de sporttas van zijn oud So You Think You Can Dance-collega Anna-Alicia. 

Met Valentijnsdag voor de deur konden we het natuurlijk niet laten om daar even aandacht aan deze dag van de liefde te besteden. We hebben een volledig diner voor je uitgedacht en zochten een aantal leuke partner-workouts voor een happy en healthy valentijn.

16 artikelen
Geen foto

She Magazine #7

Nu de vakantieperiode weer voorbij is en de drukke weken begonnen zijn, is het tijd voor een fris, nieuw magazine van She. Laat je inspireren door het interview met Instagramhit Nochtli, lees wat de sport crossfit precies inhoudt en bekijk de meest hotte surfdudes die Nederland rijk is. Kortom, ga er lekker voor zitten en geniet ervan! She #7 is een feit.

18 artikelen
Geen foto

She Magazine #6

Fun. Sun. Summer. En een vakantiegevoel. Dat is She Magazine #6 in een notendop. We blikken vooruit op de Olympische Spelen met de Nederlandse volleybaldames. Zij gaan voor een medaille in Rio en wij volgen ze op de voet. Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen voor je work-out. Speciaal voor jou stelden we een 'vecht je fit' schema samen en we testten de Nike+ Training Club app. Nou ja, genoeg te lezen dus. Have fun!

20 artikelen
Geen foto

She Magazine #5

Ondanks dat het weer de laatste tijd niet erg ’s zomers en zonnig is, is de zomerspecial van She toch echt een feit. In She #5 summerspecial lees je alles over het leven van Fajah Lourens en haar killer body, en ontdek je misschien wel de spannendste hardloopapp.

23 artikelen
Geen foto

She Magazine #4

Het zonnetje laat dan nog wel op zich wachten, maar met het nieuwste nummer van She haal je de lente alvast een beetje in huis. In She #4 werken we aan een sexy summerbody, interviewden we Nederlands beste autocoureur Beitske Visser en hebben we weer een portie halfnaakte sportende mannen voor je opgetrommeld. Dus pak die kop thee (of dat wijntje, een beetje genieten kan immers geen kwaad) er maar bij. Lekker lezen!

26 artikelen
Geen foto

She Magazine #3

Bijna Valentijn en dat betekent dat de Valentijn Special van She Magazine uit is! In dit magazine lees je leuke achtergrondartikelen over verschillende sporten, lees je alles over de laatste sportfashiontrends en nog veel meer. In deze editie besteden we extra veel aandacht aan Valentijn. Denk aan mannelijk schoon, zoals een interview met acteur en fervent sporter Oscar Aerts, oefeningen die je samen met je geliefde kunt doen en heerlijke, gezonde valentijnsrecepten. Benieuwd? Klik op de foto voor het magazine!

21 artikelen
Geen foto

She Magazine #2

Yes. Tijd voor de tweede editie van She magazine! In dit magazine lees je leuke achtergrondartikelen over verschillende sporten, lees je alles over de laatste sportfashiontrends en nog veel meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een exclusief interview met oud-turnster Verona van de Leur? Benieuwd? Klik op de foto voor het magazine!

21 artikelen
Geen foto

She Magazine #1

Het eerste nummer van She magazine is officieel in de lucht! In dit magazine lees je leuke achtergrondartikelen over verschillende sporten, lees je alles over de laatste sportfashiontrends en nog veel meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een exclusief interview met oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo? Benieuwd? Klik op de foto voor het magazine!

22 artikelen